Μεταφορά Επίπλων Κόστος

Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι είναι μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά αγχωτική. Είναι αρκετά δύσκολο να σκέφτεστε πώς θα μεταφέρετε τα πράγματά σας από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος της μεταφοράς των επίπλων. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το κόστος της μεταφοράς των πραγμάτων σας, εκμεταλλευόμενοι ορισμένες απλές στρατηγικές, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πληρώσετε περισσότερα από τα απαραίτητα για τη μεταφορά όταν μεταφέρετε τα έπιπλά σας. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε μερικές από αυτές τις στρατηγικές, ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε κάποια επιπλέον χρήματα στην τσέπη σας!

Συντελεστές κόστους

Το κόστος μεταφοράς επίπλων εξαρτάται από τον τρόπο μεταφοράς, το μέγεθος και τον όγκο των εμπορευμάτων και τον αριθμό τους. Εκτός από αυτούς τους παράγοντες, η εποχή μπορεί επίσης να επηρεάσει το κόστος της μετεγκατάστασής σας.

Για παράδειγμα: αν μετακομίζετε το φθινόπωρο ή το χειμώνα, όταν οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω χιονόπτωσης, τότε θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να φτάσουν τα πράγματά σας στον προορισμό τους και, επομένως, θα αυξηθεί το κόστος μεταφοράς σας.

Κόστος καθαρισμού

Κατά τη μετακόμιση, μπορεί να αναρωτιέστε πόσο θα σας κοστίσει ο καθαρισμός των επίπλων. Το κόστος καθαρισμού εξαρτάται από το μέγεθος των επίπλων σας, το υλικό και την τοποθεσία. Το κόστος καθαρισμού συνήθως περιλαμβάνεται στην τιμή παράδοσης, αλλά αν αυτό δεν ισχύει, τότε θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον γι’ αυτό ξεχωριστά. Αυτό μπορεί επίσης να αποφευχθεί καθαρίζοντας τα έπιπλά σας μόνοι σας πριν από τη μεταφορά τους στο νέο τους σπίτι, ώστε να μην μείνει καμία βρωμιά πάνω στα αντικείμενα αυτά όταν φτάσουν στον προορισμό τους.

Μεταφορά από επαγγελματίες μεταφορείς

Η μεταφορά των επίπλων σας μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία. Είτε μετακομίζετε σε τοπικό είτε σε διεθνές επίπεδο, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας το κόστος μεταφοράς των επίπλων πριν πάρετε μια απόφαση. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή της μετακίνησής σας:

  • Η απόσταση μεταξύ της διεύθυνσης παραλαβής και παράδοσης
  • Ο τύπος του οχήματος που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά (αυτοκίνητο, φορτηγό, αεροπλάνο)
  • Η εμπειρία του μεταφορέα στην πρόσληψη επαγγελματιών μεταφορέων

Χρονοδιάγραμμα Μετακόμισης – Ακολουθήστε το πιστά

 Συμβουλές για τη μεταφορά επίπλων

Η μεταφορά επίπλων δεν είναι απλή υπόθεση και απαιτεί ορισμένες ειδικές προφυλάξεις. Τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι το σημείο κλειδί για αποφύγετε τις δύσκολες μετακινήσεις εντός του κτιρίου. Ο παρακάτω κατάλογος περιέχει χρήσιμες συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι η μετακόμιση θα γίνει ομαλά:

  • Ελέγξτε αν τα έπιπλα είναι σε καλή κατάσταση. Εάν αγοράζετε καινούργια έπιπλα, είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε με τον πωλητή ότι είναι σε καλή κατάσταση και ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Ο πωλητής θα πρέπει να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τυχόν ελαττώματα (γρατζουνιές, βαθουλώματα ή άλλες ζημιές).
  • Καθαρίστε και στεγνώστε τα έπιπλά σας πριν τα μεταφέρετε από το ένα μέρος στο άλλο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα εμφανιστούν λεκέδες νερού στην επιφάνεια κατά τη μεταφορά των επίπλων. Συνιστάται επίσης να μην αφήνετε τα βρεγμένα αντικείμενα έξω για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά τη μεταφορά. Αυτό μπορεί να τους προκαλέσει σοβαρές ζημιές με την πάροδο του χρόνου λόγω της έκθεσης από βροχή ή χιονόπτωση κ.λπ. που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη μούχλας αργότερα .
  •  Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εργαλεία είναι τακτοποιημένα στα αρχικά τους κουτιά, ώστε να είναι έτοιμα για επαναχρησιμοποίηση την επόμενη φορά – ειδικά όταν μετακομίζετε στο εξωτερικό, καθώς έτσι εξοικονομείτε χρήματα, ενώ παράλληλα αποτρέπετε την ακαταστασία και στο σπίτι!

Μετακόμιση και Πακετάρισμα

Η αποστολή επίπλων είναι δαπανηρή, αλλά μπορεί να γίνει με ασφάλεια και με χαμηλότερο κόστος αν ξέρετε πού να ψάξετε.

Εάν μετακομίζετε στο εξωτερικό ή ακόμη και σε μια άλλη πολιτεία, η αποστολή επίπλων μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Ενώ είναι δυνατόν να μεταφέρετε τα έπιπλα μόνοι σας, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αυτό μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή:

  • Το κόστος της μεταφοράς επίπλων είναι συχνά υψηλότερο από ό,τι νομίζετε. Το μέσο κόστος αποστολής ενός επίπλου από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη είναι περίπου 600-800 δολάρια. Αυτό μπορεί εύκολα να διπλασιαστεί αν έχετε πολλά αντικείμενα ή αν τα αντικείμενά σας είναι ιδιαίτερα μεγάλα και βαριά.*
  • Η αποστολή των αντικειμένων σας στο εξωτερικό μπορεί να είναι επικίνδυνη, επειδή τα έπιπλα μπορεί να φτάσουν κατεστραμμένα ή σπασμένα. Πάντα θέλουμε τα έπιπλα μας να μεταφερθούν με ασφάλεια. Το σαλόνι μας είναι πολύ σημαντικός χώρος χαλάρωσης. Η διακόσμηση επίσης σημαντική. Πόσες φορές βλέπουμε αναμνηστικά σε πολλα σημεία όπως εικόνες από μια φωτογράφιση βάπτισης, γάμου κ.α

Αν θέλετε να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα και να εξοικονομήσετε χρήματα για τη μεταφορά των οικιακών σας αντικειμένων στο εξωτερικό, σκεφτείτε να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία μετακόμισης όπως [η εταιρεία που εκπροσωπούμε].

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας έδωσε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τη μεταφορά επίπλων. Συνοπτικά, εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές μας για να το κάνετε:

Ερευνήστε τις τοπικές εταιρείες πριν τις προσλάβετε. Βεβαιωθείτε ότι οι τιμές τους είναι λογικές και ότι έχουν καλές κριτικές από προηγούμενους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες ή προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας Anavatorio.gr , ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1995, στην Αθήνα. Σήμερα η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, φορτηγά, ανυψωτικά , ειδικά συστήματα ανύψωσης αντικειμένων

Επικοινωνία

693 691 6954

211 402 5568

ρωτήστε μας για προσφορά

Newsletter Sign Up

    6936916954