Χρονοδιάγραμμα Μετακόμισης – Ακολουθήστε το πιστά

Το να πακετάρετε για μια μετακόμιση είναι μια εξαιρετικά επαναλαμβανόμενη εργασία που χρειάζεται για πάντα για να ολοκληρωθεί. Σωστά, δεν υπάρχει τίποτα πολύ συναρπαστικό στη διαδικασία συσκευασίας… αλλά η αλήθεια είναι ότι, λαμβάνοντας υπόψη τη συναισθηματική επιβάρυνση όταν μετακινείστε από το ένα μέρος στο άλλο, θα μπορούσατε σίγουρα να κάνετε λίγο λιγότερο ενθουσιασμό ενώ μαζεύετε τα πράγματά σας. Επιπλέον, τα καλά νέα είναι ότι μόλις μάθετε πώς να συσκευάζετε ένα μόνο κουτί για μετακίνηση, τότε θα πρέπει να είστε σχεδόν έτοιμοι να συσκευάσετε τα υπόλοιπα δοχεία από χαρτόνι, περιμένοντας υπομονετικά να γεμίσετε, να σφραγίσετε και να επισημάνετε σωστά.

Εδώ είναι ο καλύτερος τρόπος για να πακετάρετε κουτιά για μετακόμιση. Βήματα που θα σας κάνουν ήρωα συσκευασίας σε ελάχιστο χρόνο.

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ένα καλό χρονοδιάγραμμα συσκευασίας

Αποφασίσατε να μαζέψετε το σπίτι σας μόνοι σας – δηλαδή, χωρίς να χρησιμοποιήσετε επαγγελματικές υπηρεσίες συσκευασίας. Μέχρι εδώ καλά. Αλλά προτού να ετοιμάσετε ακόμη και το πρώτο σας κουτί, θα πρέπει να ξέρετε πώς να αρχίσετε να πακετάρετε όταν μετακομίζετε σπίτι. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι να πακετάρετε πρώτα όταν μετακινείστε. Δεν θα πρέπει απλώς να συσκευάζετε τα πράγματά σας τυχαία σε τυχαία χαρτόκουτα – όχι μόνο θα χάσετε πολύ πολύτιμο χρόνο όταν δεν έχετε ένα σαφές σχέδιο δράσης να ακολουθήσετε, αλλά θα εξαντληθείτε ακόμη και πριν φτάσετε στα πιο δύσκολα δωμάτιο για συσκευασία και μετακίνηση.

Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και χρησιμοποιήστε ένα καλό χρονοδιάγραμμα συσκευασίας – μια ειδική λίστα ελέγχου συσκευασίας προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ένα χρονοδιάγραμμα συσκευασίας θα σας καθοδηγήσει από την αρχή μέχρι το τέλος, συμβουλεύοντάς σας ποια είδη πρέπει να συσκευάσετε πρώτα και ποια αντικείμενα πρέπει να συσκευάσετε τελευταία. Η δημιουργία πλάνο δεν είναι σαν την κατασκευή ιστοσελίδων. Χρίζει προσέγγισης σε προστασία των αντικειμένων σας πάνω από όλα.

2. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ τι τύπους κουτιών θα χρησιμοποιήσετε

Προτού μπορέσετε να πάρετε κουτιά για να μαζεύετε τα πράγματά σας, θα πρέπει να ξέρετε ποιους τύπους κινούμενων δοχείων θα χρειαστείτε πραγματικά. Βασικά, τα κινούμενα κουτιά μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους: τυπικά και εξειδικευμένα. Τα τυπικά κουτιά από χαρτόνι μπορούν να υποκατηγοριοποιηθούν σε μικρά κουτιά: σχεδιασμένα να χωρούν βαριά αντικείμενα όπως βιβλία και εργαλεία, καθώς και να προστατεύουν τα εξαιρετικά εύθραυστα αντικείμενα που συσκευάζονται ξεχωριστά. μεσαία κουτιά: ιδανικά για ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, διάφορα είδη κουζίνας, μικροσυσκευές και ούτω καθεξής.

Μεγάλα κουτιά: κατάλληλα για τη μεταφορά μεγάλων αλλά ελαφριών αντικειμένων όπως κουβέρτες, πετσέτες, σεντόνια, μαξιλάρια και παπλώματα. Προτού μάθετε τον καλύτερο τρόπο συσκευασίας κιβωτίων για μετακόμιση, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε εάν θα χρειαστείτε και κάποια εξειδικευμένα κουτιά μετακίνησης. Κουτιά ντουλάπας: σχεδιασμένα για να προστατεύουν τα κρεμασμένα ρούχα κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης.

Συσκευασίες πιάτων: εξαιρετικά ισχυρά δοχεία από χαρτόνι για εύθραυστα, όπως πιάτα κουζίνας και ποτήρια. Αναζητήστε αναβατόριο μετακόμισης σύγχρονο για την ασφαλή ανύψωση.

Κουτιά εικόνων (κουτιά καθρέφτη): ιδανικά για τη μεταφορά κομματιών έργων τέχνης με πλαίσιο χάρη στην ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε κάδρο.

3. ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ πόσα κουτιά θα χρειαστείτε

Προτού μάθετε πώς να συσκευάζετε κουτιά για μετακίνηση, θα θέλετε να μάθετε τον κατά προσέγγιση αριθμό των κινούμενων εμπορευματοκιβωτίων που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε την εργασία συσκευασίας.

Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο μέσος αριθμός κουτιών συσκευασίας που απαιτούνται για τη συσκευασία του περιεχομένου ενός σπιτιού είναι περίπου 60. Περιττό να πούμε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα καθορίσουν πόσα κουτιά θα πρέπει να κρατήσετε πριν να συσκευάσετε το πρώτο σας χαρτοκιβώτιο: αριθμός δωματίων στο σπίτι σας, τετραγωνικά μέτρα, αριθμός ατόμων που ζουν κάτω από μια στέγη, τύπος ζωής, χρόνια στο σπίτι κ.λπ. Πόσα κινούμενα κουτιά χρειάζεστε; Αυτά πολλά.

4. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ δωρεάν κούτες ή τουλάχιστον ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ

Μόλις μάθετε τον κατά προσέγγιση αριθμό και τους τύπους κουτιών που θα χρειαστείτε, ήρθε η ώρα να αγοράσετε αυτά τα δοχεία το συντομότερο δυνατό.

Για να μειώσετε το κόστος συσκευασίας και τα έξοδά σας – μια εργασία προτεραιότητας, λαμβάνοντας υπόψη πόσο ακριβή μπορεί να είναι μια μετακόμιση σπιτιού, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαρτόκουτα χωρίς να τα πληρώσετε. Εφόσον έχετε αρκετό χρόνο για να κυνηγήσετε τέτοια κιβώτια που κινούνται ελεύθερα, ο επενδυμένος χρόνος και η προσπάθεια θα πρέπει τελικά να αξίζει τον κόπο. Ρωτήστε φίλους, γείτονες και συναδέλφους εάν τυχαίνει να έχουν καλά χαρτοκιβώτια που δεν χρειάζονται πλέον. Επίσης, ελέγξτε σε εξειδικευμένους ιστότοπους, κάντε μια περιήγηση σε τοπικά καταστήματα λιανικής πώλησης ή επισκεφθείτε ένα κοντινό κέντρο ανακύκλωσης, εάν είναι απαραίτητο.

5. ΜΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΕ αντικείμενα που απαγορεύονται για μεταφορά

Είναι κρίμα που δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε τη συλλογή των πυροτεχνημάτων σας μαζί σας. Σύντομα θα μάθετε πώς να συσκευάζετε κουτιά για μετακίνηση, αλλά πρώτα, ήρθε η ώρα για μια μικρή προειδοποίηση: δεν επιτρέπεται να συσκευάζετε αντικείμενα που απαγορεύονται για μεταφορά. Πολλοί μεγάλοι άνθρωποι που έχουν βγει στή σύνταξη, δεν τους είναι εύκολο να κάνουν μεταφορές ειδικά πράγματα βαριά. Πλέον πέρα από την αναζήτηση τους για δικηγόρο εργατολόγο, θέλουν όταν χρειαστούν μετακόμιση, καλούς επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε με τη μεταφορική εταιρεία που έχετε επιλέξει ως συνεργάτη σας και ζητήστε από αυτήν την πλήρη λίστα με τα μη επιτρεπόμενα αντικείμενα. Μόλις το αποκτήσετε, θα ξέρετε από ποια αντικείμενα πρέπει να ξεφορτωθείτε προτού αρχίσετε να μαζεύετε τα πράγματά σας. Κατά κανόνα, οι εταιρείες μετακόμισης δεν θα μετακινούν αντικείμενα που είναι επικίνδυνα στη φύση: εύφλεκτα, διαβρωτικά ή εκρηκτικά. Και δεδομένου ότι οι επαγγελματίες δεν θα μετακινήσουν τέτοια επικίνδυνα οικιακά είδη, σίγουρα δεν πρέπει να μπείτε στον κόπο να τα συσκευάσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες ή προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας Anavatorio.gr , ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1995, στην Αθήνα. Σήμερα η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, φορτηγά, ανυψωτικά , ειδικά συστήματα ανύψωσης αντικειμένων

Επικοινωνία

693 691 6954

211 402 5568

ρωτήστε μας για προσφορά

Newsletter Sign Up

    6936916954