Μετακόμιση και Πακετάρισμα

Χωρίς αμφιβολία, το πακετάρισμα είναι η πιο χρονοβόρα και βαρετή εργασία κατά την οργάνωση της μετακόμισής σας. Χρειάζονται ώρες και ώρες απλώς για να ταξινομήσετε τα υπάρχοντά σας και να αποφασίσετε τι να κάνετε με αυτά. Και τότε δεν χρειάζεται τίποτα λιγότερο από μια προσπάθεια για να χωρέσετε όλα τα υπάρχοντα που πρόκειται να φέρετε στο νέο σας σπίτι σε κιβώτια και να τα ασφαλίσετε σωστά για να αποφύγετε ζημιές κατά τη μετακόμιση. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε πολλές συμβουλές συσκευασίας και λίστες ελέγχου που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη διαδικασία γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τι γίνεται όμως αν χρειάζεστε ένα αντικείμενο που έχει ήδη τοποθετηθεί στο κάτω μέρος ενός κινούμενου κουτιού πριν από πολύ καιρό, όταν ξεκινήσατε να πακετάρετε γιατί φαινόταν ότι ήταν ένα από τα πράγματα που χρησιμοποιούσατε σπάνια και οι συμβουλές σοφά σας συμβούλευαν να συσκευάσετε πρώτα το αντικείμενα που δεν χρειάζεστε σε τακτική βάση;

Τι γίνεται αν χρειαστεί να αφαιρέσετε μια πόρτα, για παράδειγμα, επειδή τα έπιπλά σας δεν χωράνε μέσα από αυτήν, αλλά έχετε ήδη τυλίξει και συσκευάσει σωστά όλα τα εργαλεία σας. Και με τι θα καθαρίσετε τα πατώματα αφού οι μετακινήσεις σας έχουν βγάλει όλα τα οικιακά σας είδη, αν έχετε ήδη συσκευάσει την ηλεκτρική σας σκούπα και όλες τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες σας;

Αν χρειαστεί να σκάψετε πίσω στα κουτιά που αφιερώσατε τόσο πολύ χρόνο για να τα μαζέψετε, πιθανότατα θα σας ρίξει σε μια κρίση θυμού. Τα βαριά έιπλα μπορεί να φέρουν σοβαρό τραυματισμό. Η αρθροσκόπηση γόνατος είναι μια κοινή επεμβατική μέθοδος από σοβαρές βλάβες.

Έτσι, όταν πακετάρετε τα αντικείμενά σας, πρέπει να σκεφτείτε όχι μόνο πώς να ολοκληρώσετε τη διαδικασία με γρήγορο τρόπο και πώς να αποτρέψετε ζημιές στα υπάρχοντά σας, αλλά και πώς να οργανώσετε τα αντικείμενά σας, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε.

Πιθανότατα έχετε ήδη βρει πληροφορίες σχετικά με το πού να ξεκινήσετε τη διαδικασία συσκευασίας και ποια αντικείμενα να βάλετε στο “Άνοιγμα πρώτα κουτί” κ.λπ. Ακολουθεί μια λίστα με το τι πρέπει να πακετάρετε τελευταία όταν μετακινείστε.

Εγγραφα

Φυσικά, δεν θα πακετάρετε τα προσωπικά σας έγγραφα ταυτότητας, όπως το δίπλωμα οδήγησης, αλλά να θυμάστε ότι θα χρειαστείτε επίσης τη λίστα αποθεμάτων σας, το συμβόλαιό σας με την εταιρεία μετακόμισης και ένα αντίγραφο της μίσθωσης ενοικίασης, εάν υπάρχει, όταν μετακομίσετε . Ίσως χρειαστεί να συμβουλεύεστε συχνά το τηλέφωνό σας/το βιβλίο διευθύνσεων και έναν χάρτη της νέας περιοχής, επομένως φροντίστε να τα έχετε μαζί σας και την Ημέρα Μετακόμισης. Ειδικά οι στρατιωτικοί δικηγόροι που διαθέτουν πολλά έγγραφα για υποθέσεις τους.

Είδη υγιεινής και φάρμακα

Είναι προφανές ότι θα χρειαστείτε τα είδη προσωπικής σας υγιεινής και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα ακόμη και το πρωί της ημέρας της μετακόμισης (καθώς και αμέσως μετά την άφιξή σας στο νέο σας χώρο), αλλά μην ξεχάσετε να αφήσετε στην άκρη μερικά φάρμακα ανακούφισης από τον πόνο και το άγχος. καθώς και το κιτ πρώτων βοηθειών, γιατί μπορεί να χρειαστείτε πολύ μερικά από αυτά κατά τη διάρκεια των επίπονων διαδικασιών μετακίνησης.

Βασικά εργαλεία

Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς ένα σφυρί και ένα κατσαβίδι, μαζί με μερικά καρφιά και βίδες, μια κολλητική ταινία και, σίγουρα, μια μεζούρα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποχωριστείτε το μαχαίρι τσέπης σας και έναν κόφτη κουτιών – η αξία τους είναι απεριόριστη όταν μετακομίζετε σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης ένα ψαλίδι και έναν φακό σε κοντινή απόσταση. Είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές μας για μετακόμιση.

Συσκευές σύνδεσης

Αυτό αναφέρεται, φυσικά, στο τηλέφωνό σας, μαζί με τον φορτιστή του. Αλλά να θυμάστε ότι ορισμένα καλώδια επέκτασης και μπαταρίες μπορεί επίσης να σας φανούν πολύ βολικά, είτε για να συνδέσετε κάποιον απαραίτητο ηλεκτρικό εξοπλισμό είτε απλώς για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής σας.

Στην πραγματικότητα, είναι καλή ιδέα να αφήσετε τον υπολογιστή σας (κατά προτίμηση φορητό υπολογιστή) όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς συσκευασία – ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε κάποιες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής.

Κλινοσκεπάσματα

Προφανώς, θα πρέπει να πακετάρετε τα σεντόνια και τις κουβέρτες στα οποία κοιμηθήκατε το πρωί της ημέρας μετακόμισης, οπότε κρατήστε ένα κατάλληλο κουτί για αυτά. Μπορείτε να συσκευάσετε μια επιπλέον αλλαγή ρούχα, τις πετσέτες που χρησιμοποιούσατε μέχρι την τελευταία στιγμή (φροντίστε να μην είναι υγρές από το πρωινό σας ντους) και ακόμη και τα προϊόντα περιποίησης σας στο ίδιο κουτί για ευκολία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες ή προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας Anavatorio.gr , ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1995, στην Αθήνα. Σήμερα η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, φορτηγά, ανυψωτικά , ειδικά συστήματα ανύψωσης αντικειμένων

Επικοινωνία

693 691 6954

211 402 5568

ρωτήστε μας για προσφορά

Newsletter Sign Up

    6936916954