6 Συμβουλές για Μετακόμιση Μετά το Διαζύγιο

Οι συνθήκες ενός διαζυγίου δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπιστούν, αλλά ένα διαζύγιο είναι επίσης η αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Είτε η μετακόμισή σας είναι εθελοντική είτε όχι, η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα ζωή με επίκεντρο τη δική σας ευτυχία είναι μια ασημένια επένδυση κάτω από τα σύννεφα της καταιγίδας ενός διαζυγίου. Αναλάβετε την επόμενη μεγάλη σας περιπέτεια με αυτές τις έξι βασικές συμβουλές για να κινηθείτε μετά το διαζύγιο και να ξεκινήσετε από καινούρια.

Αναλύστε τα οικονομικά σας

Αρχικά, εξετάστε τις οικονομικές σας επιλογές. Υπολογίστε τον νέο σας προϋπολογισμό και εξετάστε όλες τις δαπάνες και το κόστος σας για να υπολογίσετε τον τύπο του τόπου που θα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και τις πόλεις ή κωμοπόλεις που ταιριάζουν με το αναμενόμενο εισόδημά σας. Κάθε πολιτεία έχει τη δική της πολιτειακή/τοπική φορολογική επιβάρυνση και τις αξίες ιδιοκτησίας, επομένως είναι σημαντικό να ψωνίζετε και να κάνετε την έρευνά σας. Ακόμα και ένα συναινετικό διαζύγιο μπορεί να φέρει ταραχές και οικονομικά θέματα.

Εάν η απώλεια του εισοδήματος του συζύγου σας δημιουργεί οικονομικές δυσκολίες για εσάς, μια μετακόμιση μπορεί να σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε το εισόδημά σας και τα έξοδά σας μειώνοντας το προσωπικό σας από το τρέχον σπίτι ή την περιοχή σας. Η εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σας σάς επιτρέπει να εξετάσετε τα μέρη που μπορείτε να ξοδέψετε λιγότερα και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Τα έξοδα μετακόμισης θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη πριν κάνετε συγκεκριμένα σχέδια. Εάν σχεδιάζετε να προσλάβετε μια εταιρεία μετακόμισης για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο νέο σας σπίτι, μη διστάσετε να ψωνίσετε για την καλύτερη προσφορά. Μπορείτε να λάβετε μια πλήρη εκτίμηση του κόστους μετακόμισης τηλεφωνώντας σε μερικές εταιρείες μετακόμισης για να συγκρίνετε τις τιμές. Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη και τους νέους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. αυτά διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, το κλίμα και το μέγεθος του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας. Οι δικηγόροι για διαζύγια θα σας αναλύσουν τις διαδικασίες σύμφωνα με τα χαρτιά επικύρωσης του διαζυγίου σας.

Ερευνήστε τη Νέα Πόλη

Το να βρεις ένα νέο μέρος για να αφήσεις ρίζες είναι μια πρόκληση από μόνη της, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια απελευθερωτική εμπειρία. Ίσως θα θέλατε να μετακομίσετε σε ένα μέρος που πάντα ονειρευόσασταν να ζείτε ή σε ένα οικείο μέρος κοντά στους φίλους και την οικογένειά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τις επιλογές σας και βρείτε μια νέα τοποθεσία που ταιριάζει στη δουλειά, την οικονομική σας κατάσταση, τις οικογενειακές σας ανάγκες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μια μετακόμιση σε λίγες μόνο πόλεις μπορεί να φέρει σημαντικές και ευπρόσδεκτες αλλαγές στην κατάστασή σας χωρίς να ανατρέψει ολόκληρη τη ζωή σας.

Αφού έχετε μια εκτίμηση του κόστους ζωής σας, υπάρχουν άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η κουλτούρα της νέας τοποθεσίας σας, η εγγύτητά σας σε υπηρεσίες όπως τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα ποσοστά εγκληματικότητας και η ποιότητα της δημόσιας εκπαίδευσης θα μπορούσαν όλα να είναι σημαντικοί παράγοντες για την προσωπική σας ευτυχία, ανάλογα με τις περιστάσεις σας. Η περιγραφή του ιδανικού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα πράγματα που αναζητάτε σε μια νέα πόλη ή κωμόπολη. Λάβετε υπόψη όλες τις πτυχές της ζωής σας: την καριέρα σας, τα παιδιά σας και τον τρόπο ζωής σας. Ψάξτε για Mykonos Transfers αν βρίσκεστε στο γνωστό Νησί. Πλέον για σεζόν η ζήτηση είναι μεγάλη.

Αναζητήστε Νέα Εργασία

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η έναρξη μιας νέας ζωής απαιτεί μια νέα δουλειά. Εάν αυτή τη στιγμή επιδιώκετε μια καριέρα, μια μετακόμιση σε μια νέα τοποθεσία σας δίνει έναν λόγο να ξεσκονίσετε το βιογραφικό σας και να αναζητήσετε περισσότερα έσοδα ή οφέλη.

Έχετε αποκτήσει δεξιότητες στην παλιά σας δουλειά και μπορείτε να αξιοποιήσετε την κίνησή σας για να ανεβάσετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν εξαρτούσατε το εισόδημα από τον σύζυγό σας πριν από το διαζύγιό σας, ένα διαζύγιο μπορεί να σημαίνει μια αγωνιώδη περίοδο εύρεσης εργασίας και απόκτησης καλού εισοδήματος. Πάρτε τη λίστα με τις ιδανικές πόλεις για τη μετακόμισή σας και ξεκινήστε την αναζήτηση εργασίας το συντομότερο δυνατό, ορισμένες εταιρείες μπορεί να σας προσφέρουν ένα πακέτο μετεγκατάστασης για να βοηθήσετε στη μετακόμιση και την έναρξη της εργασίας. Εάν έχετε ήδη συνταξιοδοτηθεί, μην υποτιμάτε τα οφέλη μιας νέας καριέρας. Καθώς ο γάμος σας πλησιάζει στο τέλος του, μια καριέρα στη διδασκαλία ή τη συμβουλευτική θα μπορούσε να σας δώσει μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού και ταυτότητας στη νέα σας τοποθεσία. Κοιτάξτε γύρω στην περιοχή στην οποία σχεδιάζετε να μετακομίσετε και δείτε αν προσφέρει ευκαιρίες για μια συναρπαστική νέα συναυλία. Με μαναζήτηση από εταιρείες που έχουν διαφήμιση στη Google, θα βρείτε επιλογές και ενημέρωση για όλα όσα θέλετε.

Σχεδιάστε την Ημέρα Μετακόμισής σας

Αφού επιλέξετε τον προορισμό σας, ήρθε η ώρα να φτάσετε πραγματικά εκεί. Με τα σωστά βήματα και τον σωστό προγραμματισμό, μπορείτε να κάνετε τη μετακίνηση μια πιο διαχειρίσιμη και χαμηλή εμπειρία. Εάν είναι στον προϋπολογισμό σας, σκεφτείτε να προσλάβετε μια εταιρεία μετακόμισης πλήρους εξυπηρέτησης. Πολλές εταιρείες θα συσκευάσουν προσεκτικά τα υπάρχοντά σας για εσάς και θα τα μεταφέρουν στο νέο σας σπίτι. Θα έχετε αρκετά στο μυαλό σας όπως είναι, οπότε η πρόσληψη μιας εταιρείας μετακόμισης μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε το άγχος και να εστιάσετε στον προγραμματισμό της νέας ζωής που σας περιμένει στην άλλη πλευρά.

Εάν μια εταιρεία μεταφοράς πλήρους υπηρεσίας είναι εκτός προϋπολογισμού, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στη μετακόμισή σας νοικιάζοντας ένα φορητό μεταφορικό κοντέινερ. Mπορείτε να πακετάρετε αργά και προσεκτικά για αρκετές εβδομάδες ή αρκετούς μήνες. Όταν είστε έτοιμοι, μια υπηρεσία μετακόμισης θα παραλάβει το κοντέινερ σας και θα το μεταφέρει στο νέο σας σπίτι. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε μια μονάδα αποθήκευσης στη νέα σας πόλη, εάν το νέο σας σπίτι δεν έχει χώρο για όλα όσα θέλετε να κρατήσετε ακόμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες ή προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας Anavatorio.gr , ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1995, στην Αθήνα. Σήμερα η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, φορτηγά, ανυψωτικά , ειδικά συστήματα ανύψωσης αντικειμένων

Επικοινωνία

693 691 6954

211 402 5568

ρωτήστε μας για προσφορά

Newsletter Sign Up

    6936916954