Πώς να πακετάρετε για μια μετακόμιση

Είτε πρόκειται για την πρώτη σας μετακόμιση είτε για την πέμπτη, αυτές οι συμβουλές για το πώς να ετοιμάσετε τα πράγματα για μια μετακόμιση θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν μνημειώδες έργο πιο αποτελεσματικό και λιγότερο αγχωτικό. Οι ειδικοί απαντούν στα ερωτήματα σας, άμεσα και με ασφάλεια.

Πώς να πακετάρετε για μια μετακόμιση

Είτε μετακομίζετε από ένα μικρό διαμέρισμα είτε από ένα πολυώροφο σπίτι, η μετακίνηση από έναν χώρο σε έναν άλλο απαιτεί πολύ σχεδιασμό και οργάνωση για να γίνει αποτελεσματικά. Αλλά αυτός ο οδηγός για το πώς να προετοιμάζετε για μια μετακόμιση θα σας δώσει κινούμενα hacks που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία λιγότερο αγχωτική στην πορεία. Είτε αναζητάτε συγκεκριμένες συμβουλές για το πώς να πακετάρετε είτε χρειάζεστε μερικές ιδέες για την εξάλειψη της ακαταστασίας ή τη μείωση του κινδύνου τραυματισμού, οι παρακάτω συμβουλές μετακόμισης θα σας κάνουν να νιώσετε σαν ειδικός σε ελάχιστο χρόνο.

Προσλάβετε αξιόπιστους και επαγγελματίες μεταφορείς για να βοηθήσουν.

Λάβετε δωρεάν εκτιμήσεις χωρίς δέσμευση από επαγγελματίες κοντά σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε αγχωμένοι στη διαδρομή ή ανεπαρκώς προετοιμασμένοι για τη διαδικασία συσκευασίας και μετακκόμισης, να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες μεταφορείς για βοήθεια. Αυτοί οι ειδικοί συχνά προσφέρουν επίσης υπηρεσίες συσκευασίας, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε μόνοι σας την ανύψωση βαρών.

Ταινία συσκευασίας

Πριν ξεκινήσεις… Πώς να πακετάρετε για μια μετακόμιση Προτού εξετάσετε αυτές τις συμβουλές μετακίνησης, είναι συνετό να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα της μετακόμισής σας για να γνωρίζετε ακριβώς πότε πρέπει να βρίσκεστε εκτός του χώρου σας και πότε θα είστε επίσημα στο νέο σας σπίτι. Βλέποντας αυτό το χρονοδιάγραμμα θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τις κατάλληλες ημερομηνίες μετακίνησης. Αυτές οι ημερομηνίες θα είναι επίσης χρήσιμες όταν προσλαμβάνετε μια επαγγελματική μεταφορική εταιρεία, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν τις ημερομηνίες που θα φορτώσουν τα κουτιά σας, θα μεταφέρουν τα υπάρχοντά σας και θα φτάσουν στον επιθυμητό προορισμό σας. Μόλις προσληφθούν, αυτοί οι ειδικοί θα μπορούν να πακετάρουν και να φορτώνουν τα αντικείμενά σας γρήγορα και αποτελεσματικά, έτσι δεν χρειάζεται να διατρέχετε τον κίνδυνο να τροποποιήσετε την πλάτη σας ή να τραυματιστείτε μεταφέροντας βαριά κουτιά ή έπιπλα.

Συμβουλές για το πώς να πακετάρετε για μια μετακόμιση

Κάντε απολογισμό του τι θα μετακινήσετε για να προσδιορίσετε τα υλικά συσκευασίας που θα χρειαστείτε. Προμηθευτείτε τα υλικά συσκευασίας και μετακόμισης και συγκεντρώστε τα σε ένα μέρος. Συσκευάστε τα αντικείμενα ανά δωμάτιο και επισημάνετε τα κουτιά ανάλογα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συναρμολογήσετε ένα κουτί «ανοιχτό πρώτα» με τα απαραίτητα για φαγητό, ύπνο και ντους σε έναν νέο χώρο. Οι συμβουλές μετακόμισης έχουν ρόλο πάντα να σας βοηθήσουν να προλάβετε δύσκολες καταστάσεις.

Ζητήματα ασφάλειας

Εάν μετακομίζετε σπίτι σε σπίτι, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να μεταφέρετε βαρύτερα κουτιά ή μικρά έπιπλα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ή να δανειστείτε ένα ζευγάρι ιμάντες κίνησης για να μετακινήσετε βαριά αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμό εάν τα μετακινήσετε χωρίς βοήθεια. Να θυμάστε ότι οι μεταφορές ηλεκτρικών συσκευών χρίζουν μέγιστης προσοχής. Πόσες περιπτώσεις έχουμε ακούσει από ανθρώπους να οδηγούνται σε service υπολογιστών στην Αθήνα, μετά από μια κακή μετακόμιση που έκανε ζημιά στο μηχάνημα. Προσοχή επίσης στο βάρος. Δεν θέλετε να φτάσετε σε επέμβαση αρθροσκόπησης ώμου από μεγάλο τραυματισμό.

Συγκεντρώστε τις προμήθειες μετακόμισης

Πριν ξεκινήσετε να γεμίζετε κουτιά με τα προσωπικά σας αντικείμενα, συγκεντρώστε όλα τα υλικά και τις προμήθειες που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε μια επιτυχημένη κίνηση. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα πραγματοποιήσετε επιπλέον ταξίδια στο κατάστημα οικιακών βελτιωτικών στην πορεία, γεγονός που μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία συσκευασίας και να κάνει τη μετακόμιση πιο δαπανηρή. Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη μετακόμιση είναι να ρωτήσετε τους γείτονες και τους φίλους εάν έχουν κινούμενα κουτιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μπορεί να έχουν κουτιά από τις δικές τους πρόσφατες μετακομίσεις ή μεγάλες παραδόσεις πακέτων. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε σε κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, για να αναζητήσετε δωρεάν κιβώτια ή είδη σε χαμηλή τιμή. Εάν εργάζεστε σε γραφείο, ελέγξτε το ταχυδρομείο σας για να δείτε εάν μπορείτε να πάρετε τυχόν κουτιά που έχουν απομείνει από μεγάλες αποστολές. Αν και η αναζήτηση για κουτιά μπορεί να διαρκέσει λίγο, εξοικονομεί χρήματα και είναι πιο βιώσιμη από την αγορά ολοκαίνουργιων κιβωτίων ή κοντέινερ.

Θα χρειαστείτε επίσης ταινία συσκευασίας για να σφραγίσετε τα κουτιά, μαρκαδόρους για την επισήμανση κάθε κουτιού ή δοχείου και υλικά συσκευασίας όπως εφημερίδες, τσάντες παντοπωλείου ή πετσέτες για να προστατεύσετε τα εύθραυστα αντικείμενα. Σκεφτείτε κουτιά ντουλάπας για ρούχα σε κρεμάστρες ή ειδικά σκεύη πιάτων ή κουτιά γυαλικών για ευαίσθητα αντικείμενα. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σας σε ένα μέρος για να γνωρίζετε πόσα από όλα έχετε σε περίπτωση που χρειάζεστε αντίγραφα ασφαλείας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να δανειστείτε ή να αγοράσετε μια κουκλίτσα, ένα φορτηγό χειρός ή κινούμενους ιμάντες για να σηκώσετε και να μετακινήσετε βαρύτερα κουτιά ή έπιπλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες ή προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας Anavatorio.gr , ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1995, στην Αθήνα. Σήμερα η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, φορτηγά, ανυψωτικά , ειδικά συστήματα ανύψωσης αντικειμένων

Επικοινωνία

693 691 6954

211 402 5568

ρωτήστε μας για προσφορά

Newsletter Sign Up

    6936916954