Αναβατόριο Ενός Ορόφου – Βρες Μεταφορική

Εάν ψάχνετε για μεταφορική εταιρεία για να μεταφέρετε το αναβατόριο ενός ορόφου σας, υπάρχουν μερικές επιλογές διαθέσιμες.

Εάν επικοινωνήσετε με μια τοπική μεταφορική εταιρεία, φροντίστε να ζητήσετε προσφορές από τουλάχιστον δύο εταιρείες. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή. Όταν ζητάτε προσφορά, φροντίστε να συμπεριλάβετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Το μέγεθος και το βάρος του αναβατορίου σας
  • Η απόσταση που πρέπει να μεταφερθεί
  • Η ημερομηνία και η ώρα που θέλετε να γίνει η μεταφορά

Εάν χρησιμοποιήσετε μια διαδικτυακή υπηρεσία σύγκρισης τιμών, θα πρέπει να είστε σε θέση να λάβετε προσφορές από πολλές εταιρείες ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια. Όταν χρησιμοποιείτε μια διαδικτυακή υπηρεσία σύγκρισης τιμών, φροντίστε να ελέγξετε τις κριτικές των εταιρειών πριν κάνετε μια επιλογή.

Πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε μια μεταφορική εταιρεία για να μεταφέρετε το αναβατόριο ενός ορόφου σας:

  • Επιλέξτε μια εταιρεία με εμπειρία στη μεταφορά αναβατορίων.
  • Ελέγξτε τις κριτικές των εταιρειών πριν κάνετε μια επιλογή.
  • Ζητήστε προσφορές από τουλάχιστον δύο εταιρείες.
  • Σιγουρευτείτε ότι η εταιρεία έχει ασφάλιση για την μεταφορά.

Η μετακόμιση με αναβατόριο είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για να μεταφέρετε τα υπάρχοντά σας σε ένα νέο σπίτι ή γραφείο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να εξασφαλίσετε ότι η μετακόμισή σας θα πάει ομαλά.

1. Επιλέξτε μια αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων.

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία μετακομίσεων, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας και να επιλέξετε μια εταιρεία με εμπειρία στη χρήση αναβατορίων. Ειδικότερα για τα μεγάλα αντικείμενα το ανυψωτικό είναι το σημείο κλειδί. Μεγάλη προσοχή επίσης στα ευαίσθητα αντικείμενα όπως τα iPhone 11, 12, 13 κ.α. Ζητήστε προσφορές από τουλάχιστον δύο εταιρείες και βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία έχει ασφάλιση για την μεταφορά.

2. Ενημερώστε την εταιρεία μετακομίσεων για το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων σας.

Η εταιρεία μετακομίσεων θα χρειαστεί να γνωρίζει το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων σας για να υπολογίσει τον χρόνο και το κόστος της μεταφοράς.

3. Προετοιμάστε τα αντικείμενά σας για τη μεταφορά.

Εάν είναι δυνατόν, συσκευάστε τα αντικείμενά σας σε μικρά, ελαφριά κιβώτια. Αυτό θα διευκολύνει την φόρτωση και την εκφόρτωση των αντικειμένων σας. Αν έχετε ακριβά πράγματα τεχνολογίας όπως υπολογιστές, εκθεσιακά iPhone και άλλα, δώστε προσοχή.

4. Αφαιρέστε τις πόρτες και τα παράθυρα.

Εάν τα αντικείμενά σας είναι πολύ μεγάλα για να περάσουν από τις πόρτες και τα παράθυρα, η εταιρεία μετακομίσεων μπορεί να χρειαστεί να τα αφαιρέσει.

5. Αποκλείστε την πρόσβαση σε περιοχές που θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά.

Εάν η εταιρεία μετακομίσεων θα χρησιμοποιήσει αναβατόριο για να μεταφέρει τα αντικείμενά σας, φροντίστε να αποκλείσετε την πρόσβαση σε περιοχές που θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά.

6. Παραβρεθείτε στη μετακόμιση για να βοηθήσετε.

Εάν μπορείτε, είναι χρήσιμο να είστε παρόντες στη μετακόμιση για να βοηθήσετε τους μεταφορείς. Αυτό θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι τα αντικείμενά σας μεταφέρονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Καλέστε μας για αναλυτική προσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες ή προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας Anavatorio.gr , ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1995, στην Αθήνα. Σήμερα η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, φορτηγά, ανυψωτικά , ειδικά συστήματα ανύψωσης αντικειμένων

Επικοινωνία

693 691 6954

211 402 5568

ρωτήστε μας για προσφορά

Newsletter Sign Up

    6936916954