Μετακομίσεις με ανυψωτικά στην Αθήνα

 Επιλογή εταιρείας

 • Αναζητήστε εταιρείες με εμπειρία: Επιλέξτε μια εταιρεία με τεχνογνωσία στις μετακομίσεις με ανυψωτικά. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν άδεια λειτουργίας και ασφαλιστική κάλυψη.
 • Συγκρίνετε τιμές: Ζητήστε προσφορές από διάφορες εταιρείες. Συγκρίνετε όχι μόνο το κόστος, αλλά και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται.
 • Διαβάστε κριτικές: Ελέγξτε τις κριτικές πελατών online για να σχηματίσετε άποψη για την αξιοπιστία και την ποιότητα υπηρεσιών της εταιρείας.

2. Προγραμματισμός

 • Κλείστε ραντεβού: Επικοινωνήστε με την εταιρεία που επιλέξατε για να κλείσετε ραντεβού. Συζητήστε τις ανάγκες σας και λάβετε μια προσφορά.
 • Ενημερώστε για το ανυψωτικό: Ενημερώστε την εταιρεία για το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων που χρειάζονται ανύψωση.
 • Προετοιμασία: Συσκευάστε τα προσωπικά σας αντικείμενα και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πρόσβαση στο σημείο ανύψωσης.

3. Ημέρα μετακόμισης

 • Επίβλεψη: Βεβαιωθείτε ότι παρευρίσκεστε κατά την μετακόμιση για να επιβλέπετε τη διαδικασία.
 • Προστασία: Προστατέψτε τα δάπεδα και τα έπιπλα σας από τυχόν φθορές.
 • Επικοινωνία: Επικοινωνήστε με το προσωπικό της εταιρείας για τυχόν απορίες ή ανησυχίες.

4. Συμβουλές

 • Ενημερωθείτε για το κόστος: Ρωτήστε για τυχόν χρεώσεις για επιπλέον υπηρεσίες, όπως η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων.
 • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το ανυψωτικό λειτουργεί σωστά και ότι τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.
 • Καθαριότητα: Φροντίστε να καθαριστεί ο χώρος μετά την μετακόμιση.

Η επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η απόσταση, η ταχύτητα, η ασφάλεια, η τιμή και η φύση των αγαθών που θέλετε να μεταφέρετε. Εδώ είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιλέξετε την κατάλληλη μεταφορική:

 1. Ανάλυση Αναγκών: Καθορίστε πρώτα τις ανάγκες σας. Πόσα αγαθά πρέπει να μεταφερθούν; Ποια είναι η αξία και η φύση τους; Πόσο γρήγορα πρέπει να φτάσουν στον προορισμό;
 2. Έρευνα Εταιρειών: Ψάξτε για μεταφορικές εταιρείες που εξυπηρετούν τη διαδρομή σας. Κοιτάξτε για αξιοπιστία, ασφάλεια, κριτικές πελατών και τιμές.
 3. Σύγκριση Προσφορών: Ζητήστε προσφορές από διάφορες εταιρείες και συγκρίνετε τις τιμές και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
 4. Αξιολόγηση Ασφάλειας: Βεβαιωθείτε ότι η μεταφορική εταιρεία παρέχει ασφάλεια για τα αγαθά σας κατά τη μεταφορά, ιδίως αν πρόκειται για ευαίσθητα αντικείμενα.
 5. Εξετάστε τις Πρόσθετες Υπηρεσίες: Κάποιες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποθήκευση, συσκευασία, και ασφάλιση αξιών.
 6. Εξετάστε τις Προθεσμίες: Βεβαιωθείτε ότι οι προθεσμίες παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας ταιριάζουν με τις ανάγκες σας.
 7. Διαπραγμάτευση Τιμής: Συχνά, υπάρχει χώρος για διαπραγμάτευση της τιμής, ειδικά για μεγάλες αποστολές. Να θυμάστε ότι χρειάζεστε ποιότητα. Όπως όταν αναζητά κάποιος vip transfer Athens θέλει το καλύτερο, έτσι και εσείς για την ασφάλεια των αντικειμένων σας.
 8. Εξετάστε την Αειφορία: Εάν η αειφορία είναι σημαντική για εσάς, ρωτήστε για τις πρακτικές που ακολουθεί η μεταφορική εταιρεία σχετικά με το περιβάλλον.
 9. Εξετάστε την Εμπειρία και την Εξειδίκευση: Σε περιπτώσεις όπου τα αγαθά σας απαιτούν ειδικές ανάγκες μεταφοράς, εξετάστε την εμπειρία και την εξειδίκευση της εταιρείας σε αυτό τον τομέα.

Με βάση αυτά τα βήματα, θα πρέπει να μπορείτε να επιλέξετε μια μεταφορική εταιρεία που να ταιριάζει με τις ανάγκες σας και να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες ή προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας Anavatorio.gr , ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1995, στην Αθήνα. Σήμερα η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, φορτηγά, ανυψωτικά , ειδικά συστήματα ανύψωσης αντικειμένων

Επικοινωνία

693 691 6954

211 402 5568

ρωτήστε μας για προσφορά

Newsletter Sign Up

  6936916954